Implantat


Tandimplantat

Avsaknaden av en eller flera tänder kan leda till både funktionella och psykologiska besvär, som till exempel svårighet att tugga eller osäkerhet och ovilja att le. Om du förlorar en eller flera tänder kan vi ersätta dem med tandimplantat.

– Lång erfarenhet
– Toppmodern klinik
– Konkurrenskraftiga priser
– Trygg & säker tandvård
– Vi är kopplade till försäkringskassan (högkostnadsskydd & tandvårdsbidrag)
– Lång erfarenhet av tandvårdsrädda patienter
– Räntefri avbetalning 6-36 månader


Vi på Novo Dental har ett unikt och mycket uppskattat arbetssätt med högsta kvalitetsfokus. Våra behandlingar är alltid effektiva och vi finns tillgängliga för just dig. Du lämnar oss med friskare tänder.


Ta del av vårt erbjudande och få svar på dina frågor
Ring 08-659 45 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.

Estetiska injektioner Stockholm

Kontakta oss

ERBJUDANDE: KONSULTATION SAMT 
PANORAMARÖNTGENUNDERSÖKNING

300kr (ord. pris 2155 kr). ATB utnyttjas!


Hur går behandlingen till?

Vi börjar med en noggrann undersökning, utredning och planering. Behandlingen består sedan av en operation där en eller flera  titanskruvar fästs i käkbenet. När de sedan har läkt in och växt fast efter några veckor fungerar de precis som en ny rot. Sedan tas ett avtryck av käke och implantat så att tandteknikern kan bygga den nya tanden eller tänderna. När tänderna är färdiga så skruvas de slutligen fast.

Naturligt och säkert.

Implantaten är fasta, nya tänder som ser naturliga ut. De sitter dessutom permanent, i många fall livet ut. Efter behandlingen är det viktigt att man följer sitt individuella vårdprogram, är noga med munhygienen och kommer på regelbundna årskontroller. Vi använder oss av världsledande implantatsystem som dessutom lämnar livstidsgaranti på sina implantat.

Nöjda kunder är viktigt för oss

Alla omdömen finns på vår Facebook-sida.

Tandimplantat hos Novo Dental

Med tandimplantat kan du öka din livskvalité och undvika dina tidigare funktionella besvär eller psykologiska bekymmer. Men varför ska du välja att göra dina tandimplantat hos just oss?

1

Spetskompetens

Hos oss på Novo Dental är du i trygga händer. Vi har experter med lång erfarenhet inom tandimplantat som dessutom använder branschens senaste och säkraste metoder. Allt för att du som kund ska kunna känna dig helt trygg!

2

Implantat av toppkvalité

Vi använder oss utav världsledande implantatsystem. Eftersom tandimplantat i många fall är en permanent lösning livet ut så är kvalité väldigt viktigt för oss. Implantaten har dessutom livstidsgaranti och stödjande forskning bakom sig.

3

Ett strålande resultat

Gör som våra många andra nöjda kunder och få ett nytt och fint leende. Behandlingen fungerar utmärkt för både ett eller flera tandimplantat. Dagens implantat anpassas efter färg och form på resterande tänder och ser därför helt naturliga ut.

Just nu erbjuder vi implantatkonsultation inklusive panoramaröntgenundersökning för 300kr (ord. pris 2 155 kr).

Hitta till vår klinik

Det är lätt att ta sig till vår klinik både med kollektivtrafik och bil. Parkering finns alltid i närheten. Välkommen!

Novo Dental

Address:

Landsvägen 79
172 65 Sundbyberg

Phone:
Follow us:

Kontakta oss

Har du några frågor? Du är mer än välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller via telefon på 08-659 45 00Behöver du hjälp? Boka tid!BOKA TID ONLINE
+