Implantat


Tandimplantat

Avsaknaden av en eller flera tänder kan leda till både funktionella och psykologiska besvär, som till exempel svårighet att tugga eller osäkerhet och ovilja att le. Om du förlorar en eller flera tänder kan vi ersätta dem med tandimplantat.

IMPLANTATKONSULTATION SAMT PANORAMARÖNTGENUNDERSÖKNING

300kr (ord. pris 2155 kr). ATB utnyttjas!

På Novo Dental har vi lång erfarenhet av tandimplantat och kan ersätta tänder med tandimplantat som håller och ser naturliga ut. Fördelarna med tandimplantat jämfört med alternativa lösningar är många. Tänderna sitter fast stadigt så du slipper oroa dig för att de ska lossna och det är enkelt att tugga då implantaten fästs i käkbenet. Vid avslutad behandling så är det dessutom näst intill omöjligt att se någon skillnad mellan de riktiga tänderna och tandimplantaten.

Varför förlorar man tänder?

Det finns flera skäl till att man förlorar tänder. Det kan exempelvis bero på trauma, karies, tandlossning eller genetiska faktorer.

Vad är ett tandimplantat?

Ett tandimplantat är en titanskruv som fästs i käkbenet. Titan är vävnadsvänligt och efter några veckor har implantatet läkt in och växt fast i käkbenet. Det fungerar sedan nästan som kroppens egen vävnad.

Vid förlorade tänder så understimuleras benet där tandrötterna tidigare suttit vilket kan leda till att benet sakta försvinner. En fördel med tandimplantat är att benet då fortsätter att simuleras så att styrkan och benvolymen bevaras. Implantat ersätter förlorade tandrötter och fungerar som fäste för nya tänder som ser naturliga ut.

Hur går behandlingen till?

Vi börjar med en noggrann undersökning, utredning och planering. Behandlingen består sedan av en operation där en eller flera  titanskruvar fästs i käkbenet. När de sedan har läkt in och växt fast efter några veckor fungerar de precis som en ny rot. Sedan tas ett avtryck av käke och implantat så att tandteknikern kan bygga den nya tanden eller tänderna. När tänderna är färdiga så skruvas de slutligen fast.

Naturligt och säkert.

Implantaten är fasta, nya tänder som ser naturliga ut. De sitter dessutom permanent, i många fall livet ut. Efter behandlingen är det viktigt att man följer sitt individuella vårdprogram, är noga med munhygienen och kommer på regelbundna årskontroller. Vi använder oss av världsledande implantatsystem som dessutom lämnar livstidsgaranti på sina implantat.

Just nu erbjuder vi implantatkonsultation inklusive panoramaröntgenundersökning för 600kr (ord. pris 2 100 kr).

Läs gärna vad våra klienter har att säga efter sin implantatoperation hos oss nedan

“Det absolut bästa jag någonsin gjort var att få mina tandimplantat gjorda hos Novo Dental. Vilken resa och vilket slutresultat! Nu kan jag le igen utan att skämmas.”

– Margareta J

“Jag har aldrig tyckt om att gå till tandläkaren men efter min cykelolycka var jag illa tvungen. Efter att ha fått fyra implantat och nya tänder är jag hel igen. Tack ska ni ha och tack för att ni har botat min tandläkarskräck!”

– Victor J

“Jag kommer aldrig att ångra att jag skaffade mina tandimplantat hos er! Det är så fint och ser så naturligt ut!”

– Johanna A

“Hur bra som helst. Ingen som märker att jag har tandimplantat! Grymt jobbat och vilket fantastiskt team ni är!”

– Dani T

Vill du ha ett nytt leende?

Tandimplantat hos Novo Dental

Med tandimplantat kan du öka din livskvalité och undvika dina tidigare funktionella besvär eller psykologiska bekymmer. Men varför ska du välja att göra dina tandimplantat hos just oss?

1

Spetskompetens

Hos oss på Novo Dental är du i trygga händer. Vi har experter med lång erfarenhet inom tandimplantat som dessutom använder branschens senaste och säkraste metoder. Allt för att du som kund ska kunna känna dig helt trygg!

2

Implantat av toppkvalité

Vi använder oss utav världsledande implantatsystem. Eftersom tandimplantat i många fall är en permanent lösning livet ut så är kvalité väldigt viktigt för oss. Implantaten har dessutom livstidsgaranti och stödjande forskning bakom sig.

3

Ett strålande resultat

Gör som våra många andra nöjda kunder och få ett nytt och fint leende. Behandlingen fungerar utmärkt för både ett eller flera tandimplantat. Dagens implantat anpassas efter färg och form på resterande tänder och ser därför helt naturliga ut.

Kontakta oss

Har du några frågor? Du är mer än välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller via telefon på 08-659 45 00Behöver du hjälp? Boka tid!BOKA TID ONLINE
+